Дерменджиев: Доволен съм от всички
Дерменджиев: Доволен съм от всички / Радка Минчева

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира успеха на тима с 4:0 над Локомотив Горна Оряховица в двубой от 11-ия кръг на Първа лига.

"Нормален мач, поведението ни беше такова, че контролирахме нещата, вкарахме и доста голове, създадохме и доста положения, всички футболисти са ни ценни, трябва всеки един като влезе да помогне отборът да победи", коментира наставникът на шампионите.

"Имаме и тежки пътувания, играем в сгъстен цикъл, поздравявам футболистите за себераздаването в този двубой. Лудогорец е клуб, който се развива, учим се от загубите като тази с Арсенал, развиваме се", допълни той.

"За двубоя с Монтана за Купата ще се готвим сериозно, сигурно ще дам шанс и на други играчи, за да може всички да са свежи", каза още Дерменджиев.

Лудогорец победи гостуващия Локомотив ГО с 4:0 в мач от 11-ия кръг на Първа лига.

Първата по-сериозна опасност бе далечен удар на Лукас Саша, но топката профуча над вратата на Локо ГО.

Локомотив обаче показа зъбите си. Курьор не можа да се възползва от грешка в защитата на Лудогорец и изпрати топката над вратата на домакините в 14-ата минута.

Изобщо горнооряховци не стояха зле на терена, но въпреки това класата на шампионите си каза думата. В 25-ата минута балонно центриране отдясно намери Кешеру и румънецът, оставен без опека, от воле наниза топката в мрежата на гостите – 1:0.

Три минути след това топката се озова и във вратата на Лудогорец, но игралият с глава Генков бе във видима засада.

Лудогорец започна втората част доста по-устремно и скоро стигна до втори гол.

Хубава атака на шампионите бе завършена с хубав и точен удар от Марселиньо, който пък асистира за първия гол – 2:0 в 51-ата минута.

Тритият гол не закъсня особено. Клаудиу Кешеру се пребори с двамата централни защитници на Локо ГО в пеналта и вкара лесно за 3:0 в 78-ата.

В 81-ата минута Стефан Цонков получи директен червен картон за задържане на откъсващия се Лукоки.

В края Кишада оформи убедителния успех на Лудогорец на 4:0.

Лудогорец следва плътно Левски в класирането - 25 срещу 27 на "сините", които са на върха. Локо ГО е 12-и с 8 точки.

Още снимки от мача вижте тук.

ЛУДОГОРЕЦ – ЛОКО ГО 4:0

1:0 Клаудиу Кешеру 25, 2:0 Марселиньо 51, 3:0 Клаудиу Кешеру 78, 4:0 Жуниор Кишада 90

ЛУДОГОРЕЦ: Милан Борян, Натанаел, Игор Пластун, Хосе Луис Паломино, Сисиньо Густаво, Кампаняро, Лукас Саша, Вандерсон, Марселиньо /82-Кишада/ , Джонатан Кафу /73-Мисиджан/, Клаудиу Кешеру /Резерви: Даниел Наумов, Георги Терзиев, Върджил Мисиджан, Джоди Лукоки, Козмин Моци, Жуниор Кишада, Абел Анисе/ Старши треньор – Георги Дерменджиев

ЛОКО ГО: Николай Банков, Милен Желев, Мартин Кавдански, Атанас Фиданин, Йордан Апостолов, Игор Джоман, Симеон Мечев /56-Стефан Цонков/, Рихави Кифуети, Юлис Ндонг ,Матиас Курьор, Цветан Генков /Резерви: Стефано Кунчев Димо Атанасов Стефан Цонков Николай Христов Владислав Узунов Мохамед бен Отман Любомир Генчев/ Старши треньор – Иван Колев

ЧЕРВЕН КАРТОН: Стефан Цонков-78 /Лок ГО/