Врачанските полицаи трети в стрелба
Врачанските полицаи трети в стрелба / Дамян Петров

Отборът по стрелба на СК „Спартак- Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие в станалия традиционен Републикански турнир по стрелба с пистолет „КРАКРА – ПЕРНИК“, който се проведе от 20.10.2016г. до 21.10.2016г. в гр.Перник. петият по ред турнир в чест на празника на града „Свети Иван Рилски“, бе открит от кмета на града д-р Вяра Церовска и областния управител на област Перник д-р Александър Александров. В турнира взеха участие 13 отбора с общо 71 състезатели.

Мъжкият отбор на СК „Спартак- Враца“ в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов влязоха в почетното класиране на пето място. Женският отбор в състав Катя Василева и Ани Цанова също се класира на пето място, и се нареди с грамота на почетната редица. В индивидуалната надпревара най добрият ни стрелец при жените Катя Василева спечели медала за трето място.

В комплексното класиране отборът на СК „Спартак- Враца“ се нареди на трето място. Купата спечели отборът на ОДМВР-Плевен, следвани от Академия МВР.

Много добър дебют направиха новите попълнения в отбор по стрелба – Ани Цанова и Ива Иванова с петото място при отборната надпревара на жените.

 

Следващото състезание, на което са и организатори стрелците на СК „Спартак-Враца“, е традиционният местен турнир по стрелба с пистолет по случай празникът на българската Полиция, който ще се проведе на 08.11.2016г. на стрелбището при УТК „Дъбника“.