Жана и Лара напуснаха VIP Brother 2016
Жана и Лара напуснаха VIP Brother 2016 / netinfo

В първите за сезона двойни елиминации само три седмици преди финала на шоуто зрителите определиха Жана и Лара да напуснат VIP Brother 2016. И двете дами бяха изключително развълнувани и нетърпеливи да видят най-близките си хора.

Зрителите имат и последната дума в седмична мисия "Истината или се осмеляваш". На официалната Facebook страница на предаването, те имат възможност да дадат своя глас, ако смятат, че звездите са се справили добре или да изразят своето несъгласие, в случай че според тях Съквартирантите не са дали всичко от себе си.

Гласуването продължава до 23.00 ч. тази вечер.

Жана Бергендорф с емоционални признания (ВИДЕО)

Финалният етап на седмичната мисия превърна Миглена в папагала на Къщата, който трябваше да повтаря всяка дума на своя стопанин Роро. Меги успя да се справи с мисията си блестящо, но последвалият скандал сякаш отново отвори огромна пропаст между двамата.

Лили стана кучето-пазач в Домакинството, чиято цел бе да опази хладилника от набезите на Жана, но начинанието на Лили също завърши със скандал с певицата.

Жана и Лара напуснаха VIP Brother 2016
netinfo

Вълкът Ирина също получи тайна мисия, а именно да издебне Лили и да изпразни съдържанието на най-ценната вещ в Къщата. Изпълнявайки мисията си, Ирина бе видяна от Емануела, но вместо да издаде лошия вълк, Еми помогна за успешната развръзка.

Във VIP Brother live тази вечер станахме свидетели на искрения разговор, който отявлените врагове Ирина и Миглена проведоха. Двете дами поведоха война още от ден първи, но тази вечер показаха, че могат да заровят томахавките и да намерят път една към друга. Дали мирът между двете ще продължи още дълго, предстои да разберем.

Жана и Лара напуснаха VIP Brother 2016
netinfo

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.