Певицата Жана Бергендорф призна за нейните оставени в миналото пороци. Певицата направи излияния пред Емануела и обеща да се справи с всички тежки последствия от опиатите, видяха зрителите на VIP Brother в епизода в четвъртък.

Дали в резултат от абстиненцията, или от стреса, предизвикан в среда на пълна изолация, Жана и нейните Съквартиранти установиха, че килограмите, които певицата е натрупала в шоуто, са повече от допустимите за нея.

Първи Вальо Михов подкани Жана да започнат диета заедно, а след продължително отлагане от страна на певицата, Ирина обеща да се грижи стриктно за режима ѝ само и само тя да се реши на тази трудна стъпка.

Big Brother мълчаливо наблюдаваше този процес, но в четвъртък вечерта самият той реши да вземе отношение и постави Жана на строга диета. Големият брат обеща на певицата много скоро да носи роклите, в които вече не се побира и да си върне перфектната форма, в която влезе в шоуто.

Певицата радушно прие предизвикателството, а дали ще успее да устои на изкушенията, предстои да разберем.

Зрителите видяха и втора част от седмичната мисия „Истината или се осмеляваш". Първи Лара и Христо подложиха на тест своя самоконтрол, а двамата трябваше да се държат естествено пред Съквартирантите си, докато по тялото им преминаваха десетки токови удари.

Мисията на двамата се увенча с огромен успех и никой не ги заподозря. Малко по-късно Жана, Вальо и Торнев прекрачиха прага на неврологичния център, за да поработят с една особена група мускули, а именно вратните. Те трябваше да счупят няколко яйца, използвайки само замаха от вратните си мускули и тримата се справиха блестящо със задачата си.

Финалът на VIP Brother 2016 е все по-близо и Съквартирантите вече заговориха за евентуалните победители в него. Емануела призна, че според нея Ути ще се прибере с титлата „Любима звезда на България" заради стратегията му да дружи с Лара и Ирина, които според певицата са любимки на зрителите.

Жана на свой ред за пореден път се зарече именно тя да грабне победата, за да докаже на всички колко е силна.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.