Владислав Николов и Ралица Добрева подкрепиха кандидата за кмет на Петърница от ГЕРБ
Владислав Николов и Ралица Добрева подкрепиха кандидата за кмет на Петърница от ГЕРБ / dariknews.archive

„Моята програма за село Петърница - сте вие, моите съселяни - хората, с които делим спомени и бъдеще!". С тези думи кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Петърница Йонко Данов се обърна към жителите на селото на предизборно събрание в местното читалище. Той благодари на ПП ГЕРБ за доверието и подкрепата и отговори на питанията на хората като взе отношение по всеки от поставените проблеми на селото - сред които чистотата, водоснабдяването и др.

За да подкрепят кандидата за кмет на ГЕРБ в село Петърница бяха народният представител Владислав Николов, областният управител Ралица Добрева, председателят на Предприемачи ГЕРБ Емил Инджиян, общинският ръководител на ГЕРБ Долни Дъбник Любомир Величков и общинският организационен секретар на партията Ангел Ангелов.

„Проблемите на селото не искат просто да бъдат изказани, а решени. Затова Петърница се нуждае от деен кмет. Човек, който има желание и знае как да помогне, който е воден от чувството си за справедливост и от своето човешко достойнство и за когото властта не е самоцел, а средство за постигане на онези решения, които ще доведат до добруването на хората. Този човек е Йонко Данов.", каза народният представител Владислав Николов. Той призова жителите на село Петърница в неделя по категоричен начин да изразят своята подкрепа към кандидата за кмет на ГЕРБ под номер 3 в бюлетината и припомни, че само с висока избирателна активност може да се противопоставят на порочните практики, довели до касирането на изборите в селото.

„Йонко Данов е работлив и честен човек. Казвам това, защото го познавам от години. Това е човек, който влизайки в кметския кабинет, ще отвори вратите му за всеки един от вас, за вашите проблеми, за вашите нужди, за вашите трудности. Решителен, съпричастен и достоен кмет може да има село Петърница, ако всички вие подкрепите Йонко Данов с номер 3 в бюлетината в неделя. Вие живеете тук и вие сте хората, които носят отговорност за своя избор и бъдеще!", каза областният управител Ралица Добрева.

„Роден съм тук, в Петърница, животът ми е преминал тук, създал съм семейство и деца тук, тук работя, тук създавам работни места - мило ми е за това село и искам да го видя отново красиво, чисто и с усмихнати и щастливи хора - това е моята мечта и моята единствена цел! Не продавам илюзии, а поемам ангажименти - да работя, да бъда до вас и да помагам!", каза в края на срещата кандидатът за кмет на Петърница от ГЕРБ Йонко Данов.