Признания с фатален край в „София - Ден и Нощ
Признания с фатален край в „София - Ден и Нощ / netinfo

Неочаквани признания ще излязат наяве и ще разтърсят из основи отношенията в една връзка. Това ще се случи в новите епизоди на „София - Ден и Нощ" тази седмица, от вторник до петък, в 22.00 ч. по NOVA. Благодарение на нелепа случайност двама души ще бъдат принудени да признаят истината един пред друг и да решат могат ли да продължат да бъдат заедно?

Други двама от приятелите трябва да изгорят старите мостове, за да могат да продължат напред. Ще успеят ли да го направят, или миналото и болката от несподелената любов ще се окажат по-силни от тях?

Признания с фатален край в София  Ден и Нощ"
netinfo
Коко пък ще влезе в поредното си ново амплоа - това на режисьор. Неговият първи филм обаче ще бъде с истински драматични последици.

Все повече любовни искри прехвърчат между Марио и сексапилната нова барманка Джулия.

Напрежението между двамата се движи по ръба на откровения флирт и оспорваната конкуренция, от която само един ще излезе победител.

Признания с фатален край в София  Ден и Нощ"
netinfo
Гледайте „София - Ден и Нощ" - от вторник до петък, в 22.00 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.