Нежната красавица Джиджи Хадид знае как да се грижи за себе си и го доказа.

Топмоделът удари в лицето скандалния украински журналист Виталий Седюк, известен с навика да си прави неприятни шеги с известни личности.

След ревюто на MaxMara по време на Седмицата на модата в Милано Седюк реши да си направи майтап с Джиджи, като я сграбчи в гръб, вдигна я във въздуха и започна да я дърпа. Вместо да се изплаши обаче, красавицата го удари в лицето, което принуди украинския шегаджия да я освободи от хватката си.

„Аз съм човешко същество и имам право да се защитавам! Как смее да си помисли дори, че може да прави каквото си поиска с непознат? Е, поне бързо бяга...", написа Джиджи Хадид в Twitter малко след инцидента.

Манекенката не е първата популярна личност, станала жертва на шегите на Виталий Седюк. През 2014 година съд в Лос Анджелис забрани на украинския журналист да посещава холивудски и светски събития, включително филмови премиери, и да приближава на повече от 460 м от мястото на провеждането им.

На 28 май 2014 г. Седюк прескочи огражденията и удари по лицето Брад Пит на премиерата на "Господарка на злото" в Лос Анджелис, докато холивудският актьор раздаваше автографи. Същата година украинецът нападна риалити звездата Ким Кардашиян, като се опита да я повали.

Той беше уволнен от украинския канал "1+1", след като на червения килим на фестивала в Кан погледна под шлейфа на актрисата Америка Ферера.

През 2012 г. Седюк отнесе шамар от Уил Смит, след като се опита да го целуне по устните на премиерата на "Мъже в черно 3" в Москва.

Вижте повече за "нападенията" на Виталий Седюк над звезди:

Нападателят на Брад Пит отнесъл шамар от Уил Смит през 2012 г.

Ким Кардашиян с убийствено деколте след нападението на Седюк (СНИМКИ)

Арестуваха репортер за опит да вдигне роклята на актриса

Няма да съдят журналиста, който се пъхна под полата на актрисата Америка Ферара