Председателят на ОбС участва в откриването на „Панаирни дни – Кнежа 2016“
Председателят на ОбС участва в откриването на „Панаирни дни – Кнежа 2016“ / dariknews.archive

Председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев бе сред гостите на тържеството за откриването на „Панаирни дни - Кнежа 2016". Празникът в събота вечер събра на пл. „Пенчо Янкулов" в Кнежа стотици жители и гости, които бяха приветствани с „Добре дошли" от домакина на събитието - кметът на Кнежа Илийчо Лачовски. Тържеството уважи лично и Председателят на Народното събрание Цецка Цачева, а сред официалните гости на събитието беше и областният управител на Плевен Ралица Добрева.

Цецка Цачева поздрави събралите се на площада за това, че са запазили традицията и всяка година в края на август да провеждат местния панаир. „Хубаво е да има такива празници, но те са още по-щастливи тогава, когато можем да споделим трудностите на деня ни, но и да признаем, че вървим във вярната посока", каза Цецка Цачева. Тя поздрави организаторите и за подготвената богата културна и спортна програма и изрази надежда, че традиционният панаир ще продължи да се провежда и в бъдеще.

Поздравителен адрес за празника на Кнежа поднесе лично и Председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев. „Позволете ми от името на Общински съвет - Плевен и лично от свое име да ви поздравя по случай празниците във вашия град. „Панаирни дни - Кнежа 2016" са неделима част от бита и културата на община Кнежа. Една инициатива, доказала през годините своята стойност, съчетаваща модерното настояще и богатата история на региона! Споделям радостта от празника и пожелавам на Вас, на екипа Ви и на гражданите на Кнежа здраве, благополучие и още много успешни начинания!", се казва в поздравлението от Председателя на ОбС - Плевен.
Началото на тържеството за откриване на „Панаирните дни - Кнежа 2016" бе дадено с изпълненията на гайдарски състав „Петко войвода". Празничната вечер продължи с огнено шоу, концерт и тържествена заря.

Общински съвет - Плевен