Кортни Кокс: Да остарееш не е лесно, но научих някои уроци
Кортни Кокс: Да остарееш не е лесно, но научих някои уроци / Guliver/Getty Images

Актрисата от САЩ и бивша звезда от хитовия сериал "Приятели" Кортни Кокс се е примирила с остаряването и съжалява за процедурите, на които се е подложила преди време, водена от желанието си да се пребори с бръчките, предаде Ройтерс.

СНИМКИ: „Приятели" преди и сега: как са се променили актьорите

Тези свои размишления 52-годишната Кокс е споделила в излъчения тази седмица епизод от шоуто на пътешественика Беър Грилс, докато двамата са се спускали по планински склонове в Ирландия.

"Да остарееш не е най-лесното нещо. Научих обаче някои уроци", споделя Кортни Кокс.

ρεαcε #courteneycox #peace #beautiful #

Снимка, публикувана от Courteney Cox (@courteneycoxfanpage) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Преди време актрисата разкри, че е използвала ботокс и се е подлагала на лазерни процедури, за да запази младежкия си облик.

Кортни Кокс призна, че си слага ботокс

"Понякога изпадаш в ситуацията да изпробваш разни неща и после поглеждаш своя снимка, и си казваш "О, Боже, изглеждаш ужасно. Правила съм тези неща, за което съжалявам. С течение на времето се примирих и сега съм по-спокойна. Новото ми мото е: "Така да бъде", допълва Кокс.

Актрисата, прочула се с ролята на Моника Гелър в сериала "Приятели", е поредната знаменитост, засегнала темата за натиска, на който са подложени жените в Холивуд, за да изглеждат добре.

Дженифър Анистън не е бременна, а вие трябва да се засрамите!

По-рано за това говори нейната близка приятелка Дженифър Анистън, която също е сред звездите на "Приятели". През юли 47-годишната Анистън написа, че й е дошло до гуша външността й да е обект на постоянно внимание и обсъждане от медиите.

СНИМКИ: Жените в Холивуд - ослепителни и след 40

В началото на август друга холивудска звезда - 47-годишната Рене Зелуегър, същи осъди постоянния медиен интерес към външния вид на дамите в шоубизнеса, припомня БТА.

Това ти ли си, Рене? Новото лице на Рене Зелуегър подлуди медиите

И лицето на Стела Маккартни развълнува интернет (СНИМКИ)