Дълго време любовният живот на звездата от „Здрач" Кристен Стюарт беше загадка. В продължение на години актрисата запазваше мълчание относно ичния си живот, особено след скандала, в центъра на който се озова заради любовната афера с режисьора Рупърт Сандърс.

Кристен Стюарт критикува Холивуд за фалша

Сега обаче явно Кристен е готова да говори, след като сподели пред английското издание на Elle, че е щастливо влюбена в приятелката си Алиша Каргайл.

„С Алиша се разделяхме няколко пъти, но винаги след това отново намирахме път една към друга. Този път наистина като усещам, че най-после мога да чувствам отново", разкри Кристен Стюарт.

Кристен Стюарт се озова в изключително неприятна ситуация, след като стана ясно, че е изневерила на половинката си в живота и в поредицата "Здрач" Робърт Патинсън. При това не с кого да е, а с режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс, по това време женен мъж и баща на две деца. Последва официално извинение от страна на актрисата, която заяви, че дълбоко съжалява за неудобното положение и болката, които е причинила.