Тригодишният Джордж нарича кралица Елизабет Ган-Ган (СНИМКИ)
Тригодишният Джордж нарича кралица Елизабет Ган-Ган (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Синът на британския принц Уилям и херцогиня Катрин е едва на три годинки, но вече оказва влияние върху света на модата. Дизайнер на тоалетите на малкия принц е Рейчъл Райли. Според проучване на Rakuten Marketing, принц Джордж се е превърнал в икона на детската мода.

Първите три години на принц Джордж в снимки

Любимото облекло на малкия принц са късите панталони и той не се разделя с тях дори и през зимата. Моден пробив той направи при посещението на президентското семейство Обама в Кенсингтънския дворец. Тогава малчуганът се появи през нощта пред президентската двойка по бяла хавлия, веднага след като беше изкъпан преди лягане.

Малкият принц Джордж посрещна семейство Обама по пижама (СНИМКИ)

Принц Джордж проговорил доста рано за възрастта си. Той нарича Ган-Ган прабаба си Елизабет Втора, а любимите му животни са вомбатите.

Тригодишният Джордж нарича кралица Елизабет ГанГан (СНИМКИ)
netinfo
Повече от една трета от анкетираните (39%) смятат, че синът на Кейт и Уилям оказва влияние върху избора на родителите на дрехи за децата си. На второ и трето място в класацията са синовете на Виктория и Дейвид Бекъм - Ромео и Круз.

Дъщерята на кралица Рания следва модния пример на майка си (СНИМКИ)

Принц Джордж и херцогиня Катрин имат "световно влияние" върху модата, категорична е Джералдин Уори от ателието "Тренд", което следи тенденциите в облеклото.

Тригодишният Джордж нарича кралица Елизабет ГанГан (СНИМКИ)
netinfo

Когато херцогиня Катрин и принц Джордж очароваха интернет (СНИМКИ)

Явлението е известно като "ефектът Кейт", защото всяка дреха или аксесоар, носени от херцогинята на Кеймбридж и синът й Джордж се превръщат веднага в огромен търговски успех.

Източник: БТА, БГНЕС