Танцово студио импулс отбеляза 15-годишнина с голям концерт
Танцово студио импулс отбеляза 15-годишнина с голям концерт / netinfo

С грандиозен концерт Танцово студио „Импулс” към Общинския младежки дом отбеляза 15 години от създаването си. Над 70 балерини се изявиха снощи на голямата сцена на Доходното здание. Те получиха и специален поздравителен адрес от кмета на град Русе – Пламен Стоилов. Бяха представени 27 танца, като всеки един от тях е отличен с награда от престижен конкурс в страната или чужбина.

Концертът започна с изпълнението на Иван от Вокална група „Приста” към ОМД с ръководител Доротея Бальовска, като на песента „Готин” се представиха всички балерини от малки до големи. Соловите изпълнения на танцьорите силно развълнуваха публиката, а голямата изненада на вечерта, не само за публиката, но и за ръководителите на балета, беше прожектираната мултимедия от групата на Сладурите. Те бяха подготвили презентация със снимки от самото създаване на групата до сега, като по този начин изразиха своите благодарности към ръководителките на състава – Петя Бонева и Вероника Миланова.

На сцената също се представи дует с изцяло фолклорни мотиви, а малките балерини Хана и Петра зарадваха публиката със своите певчески умения. Те, разбира се, бяха съпроводени и от танците на малчуганите в балета. На финала всички балерини излязоха за поклон и изпълниха сцената с присъствието си. Те получиха бурни аплодисменти за положения труд и старание, за прекараното време в залата и за душата, която са вложили в своите танци.