15-годишен откраднал 98 закуски от фурна в Димитровград
15-годишен откраднал 98 закуски от фурна в Димитровград / DarikNews.bg, Архив

15-годишен димитровградчанин е задържан за кражба на хлебни изделия, съобщават от областна дирекция „Полиция”. Вчера за времето между 2 ч. и 6 часа, момчето разбило алуминиева входна врата на фурна на улица „Бригадирска” в Димитровград и откраднало 98 закуски. След подадения за кражбата сигнал в полицията, е установен и задържан до 24 часа. След самопризнания, момчето е върнало част от откраднатите хлебчета на собственика на цеха, съобщават още от МВР-Хасково.

За кражба от павилион за хранителни стоки в Любимец, информират също от полицията. След изкъртване на ламаринения покрив и счупване на шперплатовото покритие под него, е проникнато в помещението и са откраднати 100 лева.

2 500 лв. са били откраднати от апартамент в Харманли на булевард „България”. В жилището е проникнато след отключване с подбран или подправен ключ.

 

В Хасково за времето от 21 до 26 май е бил откраднат лек автомобил „Ауди А5”. Колата е била паркирана в двор на фирма на булевард „Съединение”. Образувани са досъдебни производства.