Регионалният полуфинал за Каменица Фен Купа 2016 отново в Кюстендил
Регионалният полуфинал за Каменица Фен Купа 2016 отново в Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Квалификационните дербита в Благоевград, Перник и Кюстендил за Каменица Фен Купа 2016 ще се проведат на 4 и 5 юни, а домакин на регионалните полуфинали за тези три области ще бъде стадион „Осогово" в Кюстендил на 18 и 19 юни.

На тимовете от областите Благоевград, Перник и Кюстендил им остават точно 3 дни до края на регистрациите за Каменица Фен Купа 2016. Отборите от региона, желаещи да се включат в най-големия турнир по футбол за любители в България, могат да се регистрират за участие на официалния сайт на турнира - http://fancup.kamenitza.bg , в срок до 30 май.

Голямата награда за шампионите на Фен Купа 2016 е посещение на стадион Камп Ноу и незабравимо приключение зад кулисите на ФК Барселона в компанията на легендата Христо Стоичков. Тимовете, класирали се за регионалните полуфинали, ще получат оригинални екипи Joma - марката, с която играят българските национали и много други тимове от професионалния ни ешелон. Единствените условия за участие са играчите да са пълнолетни и да не са картотекирани като професионални футболисти.