“Уроци на трейдъра милионер“ с премиера в Пловдив
“Уроци на трейдъра милионер“ с премиера в Пловдив / Дом на етносите

Ако сте изкушени от динамичността на личния ви финансов портфейл, на 29 май, последната неделя на месеца, една премиера на книга може да е точно това, което ще промени живота ви.

Предиобедното трейдинг матине с автора на „Уроци на трейдъра милионер“ Стефан Трашлиев ще се проведе на 2 етаж в Дома на етносите на бул. „Цар Борис Трети Обединител“ от 11:00 часа. Трашлиев е журналист, член на УС на Асоциацията на трейдърите в България, издател на електронното списание Трейдър, сам трейдър. И с готовност ще разкрие пред пловдивчани някои тънкости на онлайн финансовите пазари.

 

„Уроци на трейдъра милионер“ събира в книжно тяло за първи път поредицата електронни издания: „Настройки на ума“, „Програмиране на успеха“, „Стратегия за печалба“ и най-новата, непубликувана досега част - „Машина за пари“. Изданието представя „уроците“ под формата на разговор с човек, превърнал мечтата на всички трейдъри в реалност. Написана увлекателно, представя едно от предизвикателствата на модерния свят – печеленето на пари – от нетрадиционен ъгъл.

На премиерата ще може да зададете своите въпроси и да си купите книгата като получите автограф от автора.