Актрисата Джоди Фостър най-сетне получи своя звезда на холивудската Алея на славата за режисьорската си работа, съобщи Ройтерс.

Когато децата ми ме питаха "Мамо, защо нямаш звезда на Алеята на славата", аз им отговарях, че това е нещо, за което винаги съм мечтала, но чакам възможността да получа признание като режисьор, коментира 53-годишната актриса. - "Сони пикчърс" превърнаха мечтата ми в реалност".

Дейвид Духовни със звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ)

Двукратната носителка на "Оскар" коментира също, че звездата на Алеята на славата е признание за досегашната й кариера, но и "подкрепа за всички вълнуващи проекти", които смята да реализира в бъдеще.

Джоди Фостър започва да играе още като дете. Тя печели две награди "Оскар" - за ролите си в "Обвинената" и "Мълчанието на агнетата". По-късно започва да се занимава с режисура - "Бобърът" (2011 г.), няколко епизода от сериала "Къща от карти" и "Оранжевото е новото черно". Най-новият филм на Фостър като режисьор е трилърът "Пулсът на парите" на "Сони пикчърс" с участието на Джордж Клуни и Джулия Робъртс.

Джоди Фостър вече си има своя звезда на Алеята на славата"
netinfo

Източник: БТА