Прея помага на Поли Генова за новия й образ в Като две капки вода
Прея помага на Поли Генова за новия й образ в Като две капки вода / Нова телевизия

Прея ще бъде новият ментор на Поли Генова в "Като две капки вода", за да й предаде собствените си движения, глас и сценично поведение за предстоящата задача в шоуто.

"С Прея сме приятелки от 10-годишни. Познавам я още от времето на "Бон-Бон" и съм имала възможност да проследя как се развива като изпълнител. Тя е изключително характерна и няма да бъде лесна работа", сподели Поли, която се притеснява най-вече от музикантската част и мекия тембър на своята колежка.

Докато се подготвя за следващото предизвикателство, известната поп изпълнителка не само черпи вдъхновение за влизането в нов образ, но и показа майсторско умение и собствена техника при боядисването на великденски яйца.

Прея помага на Поли Генова за новия й образ в "Като две капки вода"
netinfo

Чаровната блондинка пусна в социалната мрежа любимото си творение, надписано с най-новия си сингъл - Come Together. За посрещането на Великден Поли избра одухотоврената атмосфера на Рилския манастир.

Прея помага на Поли Генова за новия й образ в "Като две капки вода"
netinfo

Как ще се справи талантливата изпълнителка с образа на Прея? Кой от осемте звездни участници ще се представи най-добре в новото предизвикателство -ще разберете на 9 май, от 20.00 ч. по Нова телевизия.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница на „Като две капки вода".