Най-сексапилните професии
Най-сексапилните професии / ThinkStock/Getty Images

Най-сексапилните професии са на танцьор и модел, показва ново изследване, според което 32% от хората възприемат тези две професии като най-привлекателни. В горещата класация следват стюардесите (22%) и фитнес инструкторите (12%).

Участниците в проучването признават, че техните най-пикантни фантазии най-често са свързани с хора, упражняващи тези професии.

Секси, по-секси, най-секси професия

11% от анкетираните смятат за секси полицаите, а само 6% посочват медицинските сестри и лекарите. Военните са харесвани от 3% от участниците, а учителите от 2%. Икономистите, журналистите и адвокатите получават само 1% от вота, колкото имат продавачките и готвачките.

Но каква е реалната любовна активност на работното място?

Оказва се, че заетите в сферата на услугите, икономистите и юристите често фантазират на работа, а хората в сферата на търговията се впускат и в любовен романс на служебното място.

Какво е отношението на различните професии към любовта и секса?

73% от жените признават, че са флиртували с колеги, заради които над 43% се стараят да изглеждат добре всеки ден.

37% от дамите смятат, че най-големият враг на сексапила е тежкият физически труд, 7% казват, че сериозните отговорности на работното място могат да окажат негативно влияние на външния вид, а 3% вярват, че умствената работа загрозява, пише БГНЕС.

И още за сексапила и професията:

Мъжете с най-привлекателни за жените професии

Съставиха списък с най-секси професии

Най-разпространените мъжки и женски секс фантазии

Най-популярните секс униформи