Нов хит сред подаръците за Свети Валентин (СНИМКИ)
Нов хит сред подаръците за Свети Валентин (СНИМКИ) / ThinkStock/Getty Images

Забравете традиционните цветя, които скоро след поднасянето им увяхват - новият хит за Свети Валентин са практичните и вкусни рози от бекон, пише в. "Дейли мирър".

Нестандартното ядливо празнично предложение е по идея на "познавачите на бекона" Робърт Рей и Кими Хруда от Флорида, САЩ.

Еротични фотосесии на промоция станаха хит за Свети Валентин

Рей разказва, че първоначално е приготвил роза от бекон през януари като подарък за рожден ден на колега в офиса. Творението му до такава степен допаднало на останалите служители, че поръчките не закъснели.

До началото на февруари всички искали рози от бекон за празника Свети Валентин. За да насмогне на търсенето, Робърт Рей прибягнал до помощта на Кими Хруда. Партньорите, сдобили се с прякора "Луи Вюитон" на бекона, предлагат нетрадиционните китки в специални подаръчни кутии.

"Целта ни е да предложим на хората по-различен начин да зарадват своите половинки, близки, приятели или колеги. Розите от бекон са подходящи не само за празника на влюбените, но и за различни специални поводи. Ние сме поддръжници на възобновяемите практики, които са в баланс с околната среда. Използваме само органични продукти", разказват Робърт Рей и Кими Хруда.

Майсторите на розите от бекон допълват, че отделят по 100 часа седмично в изпипване на творенията до най-малък детайл, за да получат желаещите най-впечатляващите ядливи цветя, които някога са виждали.

Източник: БТА