Внимание! Разгледайте снимките и прочетете статията, само ако сте гледали финала на пети сезон на Game of Thrones!

За най-нетърпеливите почитатели на сериала Game of Thrones (Игра на тронове) HBO пусна снимки от новия сезон на поредицата, който стартира на 24 април.

В края на миналата година филмовият канал предостави на най-запалените фенове на сагата и кратък тийзър на предстоящия сезон.

Разбира се, нито видеото, нито новите снимки отговарят на най-горещия въпрос, който измъчва милиони зрители по света - Жив ли е Джон Сняг или любимият им персонаж е загубен завинаги.

Защо новият постер на Game of Thrones развълнува феновете (СНИМКА)

За сметка на това на първите снимки от шестия сезон на Game of Thrones виждаме някои от любимите ни (и не чак толкова) герои. Сред тях са Аря Старк,

Денерис Таргариен,

Тирион Ланистър,

Церсей и Джайм Ланистър,

както и представителите на Болтън - Рамзи и Рууз.

В новите епизоди се завръща и Бран Старк, който не се появи през целия пети сезон, който завърши шокиращо за феновете.

Още снимки можете да видите във Facebook страницата на Game of Thrones

В последния епизод поддръжниците на Джон Сняг въстанаха срещу него и го намушкаха. В последните кадри той падна в ров и кръвта му опръска снега.Сега почитателите на сериала са със свити сърца относно съдбата на Джон Сняг, особено предвид факта, че в Game of Thrones никой не е застрахован от смъртта, независимо колко главен герой е.

Game of Thrones е най-гледаният сериал в историята на телевизия HBO, задминавайки популярната поредица "Семейство Сопрано". Средната гледаемост на петия сезон чрез всички платформи за излъчване достигна 20 милиона зрители на епизод. Премиерата на сезона, състояла се на 12 април 2015 година, е гледана от почти 8 милиона зрители.