Водещ УНГ специалист идва отново за прегледи в Русе
Водещ УНГ специалист идва отново за прегледи в Русе / снимка:Медика

Един от водещите у нас специалисти в областта на Уши, нос и гърло д-р Асен Меджидиев ще бъде отново в Русе за консултативни прегледи.

Идването му в града ни, както и до сега, е по покана на Многопрофилна болница за активно лечение „Медика – Русе”, с която той си сътрудничи вече няколко години. Това е шестото идване в Русе на д-р Асен Меджидиев, който е специалист и в областта на бронхологията. За консултация с него мога да се записват както деца, така и възрастни.

Прегледите ще бъдат на 28 февруари между 9 и 16 часа след предварително записване в сградата на МБАЛ „Медика Русе”. Това може да се случи на място в Лечебното заведение, намиращо се в сградата на бившата Трета поликлиника на улица „Рига” 35, или на телефони 082/830 230; 0876 830 230.

Д-р Асен Меджидиев е специалист по УНГ и бронхология. В момента е началник на отделението по Уши, нос и гърло на УМБАЛСМ „Пирогов”. Специализирал е риносептопластика в Германия и ендоскопска хирургия на нос и синуси в Хърватска. Има многобройни статии и публикации в областта на УНГ и бронхологията.