"Абсолютна истина е. Аз отново пия", каза Калин Терзийски пред Нова телевизия.

"Аз съм един от най-четените български писатели. Сега трябва да се обяснявам защо пия, а с не какво съм направил за България. Никой не направи нищо за Калин Терзийски. Обиколих България 20-25 пъти, за да просветителствам. Абсолютно нищо не се получи, защото българите са невежи и жалки идиоти. Трябва да се направи революция, защото жалките, нищожни, ощетени, смачкани хора си траят през цялото време, докато една малка част от хората в България - олигархията, смуче всичко", добави той.

„Калин Терзийски е при мен и аз се грижа за него, защото го обичам. Той е невероятен човек, мой приятел, мой любим, мой учител, мое вдъхновение", сподели актрисата Елен Колева.

„Моята врата е винаги отворена за Калин. Аз съм свободна жена, аз нямам мъж до себе си, но той е човекът, който трябва да реши дали сме заедно или не. В момента той е при мен, аз по никакъв начин не го ограничавам. Това за мен е безусловната любов", добави тя.

„Много е лесно да обичаме здрави, успели и външно бляскави хора. Въпросът е можем ли да обичаме един гениален човек, който обаче е изпаднал в състояние, което за обществото е недопустимо", каза още актрисата.

Източник: Novanews.bg