Шефове под прикритие в ново риалити
Шефове под прикритие в ново риалити / снимки: Нова телевизия

В понеделник вечер в 21:00 часа зрителите на Нова ще гледат премиерата на българската версия на хитовото риалити „Шеф под прикритие". В първия епизод на формата зрителите ще станат свидетели на внедряването на собственика на най-голямата верига за бързо хранене у нас, специализирана в доставката на пица, Domino's pizza - Никола Николов.

Шефове под прикритие в ново риалити
netinfo
Още в първия ден на своята маскировка Никола Николов е принуден да захвърли костюма, да облече униформата и да се развихри в кухнята. Дните му като обикновен служител ще го поставят в редица ситуации, които ще подложат на изпитание знанията и уменията му за бизнеса. Още в първите дни от своята мисия Никола ще се изправи пред критичния поглед на свой служител, който за малко да го разпознае и да провали прикритието му. Като новобранец в компанията, Никола трябва да прави пица и да се справя с недоволните клиенти, но превъплъщението му го запознава и с ценни служители на компанията, които Никола не би опознал иначе. Дегизираният шеф ще научи ценни уроци за живота и ще стане част от семейната история на свой служител, която ще му припомни колко е важно да преследваш мечтите си.

Шефове под прикритие в ново риалити
netinfo
Във вторник, 9 февруари, „Шеф под прикритие" ще продължи с втория си епизод, в който най-голямата компания в света за производство на стени за катерене Walltopia ще бъде подложена на подробен оглед отвътре от собственика си под прикритие Ивайло Пенчев. В желанието си да възстанови връзката си с производство на продуктите на компанията и да види производствените процеси Ивайло ще се превъплъти в Пенко. Най-новият служител на компанията ще трябва да се научи на тънкостите в заваряването и леярството и да работи рамо до рамо със служители, за които дори не е подозирал. Шефът ще стане свидетел на неочаквани обрати, драматични срещи и ще види как служителите му са намерили решения за оптимизиране на работния процес.

Шефове под прикритие в ново риалити
netinfo
Как ще се отрази смяната на работното място на шефовете на Domino's pizza и Walltopia и дали провокирани от собственото си желание да подобрят компаниите си и да ги направят още по-успешни ще се справят с всички изпитания ще разберем в първите два епизода на „Шеф под прикритие" на 8 и 9 февруари в 21:00 часа по Нова.