Телата от трагедията в Кючук Париж са открити с огнестрелни рани
Телата от трагедията в Кючук Париж са открити с огнестрелни рани / Дарик радио

Трите трупа, открити в апартамент в квартал "Кючук Париж" са били с огнестрелни рани, научи Дарик радио. Както първи съобщихме по-рано, три тела бяха открити по-рано днес в апартамент в пловдивския квартал Кючук Париж. По първоначални данни в жилище на ул. Асен Христофоров са открити телата на мъж, жена и дете. По непотвърдена информация става въпрос за убийство и самоубийство, но полицията работи по няколко версии.

От пресцънтъра на полицията потвърдиха информацията и уточниха, че сигналът за откритите тела е получен около 11.20 часа тази сутрин. По  информация на полицията детето е на 5 години, жената на 29, а мъжът на 35 години. Телата им са били открити от техни близки, които са подали сигнал в Първо районно управление на полицията.

Според някои от съседите трагедията е станала заради ревност, тъй като мъжът и жената са били разделени.

Кумът на семейството пръв открил телата в една от стаите на апартамента в кв. „Кючук Париж“ в Пловдив. Това разказва домоуправителката на кооперацията Красимира Паралова.

Мъжът дошъл след 11.00 ч. заедно с майката и бащата на загиналия мъж. Близките били притеснени, че от снощи никой от семейството не си вдига телефона. Затова поискали от домоуправителката номера на хазяйката на жилището, в което фамилията живее под наем.

Тъй като не могли да я открият, кумът се спуснал с въже от втория етаж и влязъл през балкона на апартамента, разказват съседи пред Нова телевизия. В това време други двама мъже се опитвали да разбият вратата отвън, тъй като ключът бил пъхнат отвътре. След това пристигнала и полиция.

Семейството наело двустайния апартамент преди година и редовно си плащало наема, казва още тя.

Във връзка със смъртта на майка, баща и дъщеря, намерени днес в жилището им в Пловдив, е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство на повече от едно лице. Според говрителя на Окръжна  прокуратура Галина Андреева разследването е в активна фаза и все още се извършва оглед на местопроизшествието. Разпитват се свидетели.

Предстои извършване на множество експертизи, които да допринесат за изясняване на обективната истина по случая.