Радостина Тодорова възхити света: Всички имаме нужда от Мис България в живота си
Радостина Тодорова възхити света: Всички имаме нужда от Мис България в живота си / БГНЕС

Интернет потребители от цял свят „връчиха" короната за Най-добра приятелка на годината на българската представителка в конкурса Мис Вселена Радостина Тодорова.

Снимки на българската красавица, която подкрепи представителката на Филипините и Мис Вселена 2015 Пия Алонсо Вуртцбах, обиколи интернет малко след като водещият Стив Харви погрешно обяви за носителка на короната претендентката от Колумбия и след това се поправи.

СНИМКИ: Българската гордост на Мис Вселена

След като Пия Алонсо Вуртцбах беше обявена за Мис Вселена, Мис България Радостина Тодорова подкрепи вцепенената филипинска красавица да излезе напред, за да получи короната.

Yeaa right! 👸👍✌👏 #missbulgaria

A photo posted by Ericajoyce Tupas (@ericaaa.joyceee) on Dec 23, 2015 at 12:54am PST

Жестът на Радостина я превърна в една от най-обсъжданите теми в Twitter, Instagram и Facebook. Интернет потребител публикува снимката на българската красавица, придружена с вдъхновяващ текст: „Дори понякога да знаем какво трябва да направим, винаги имаме нужда от този приятел, който да ни подтикне да го направим. Всички имаме нужда от #MissBulgaria в живота си".

Нелеп гаф: Сложиха короната на грешната „Мис Вселена" (ВИДЕО)

Тазгодишният конкурс Мис Вселена завърши с нелеп гаф на водещия Стив Харви, който погрешно обяви за носителка на короната претендентката от Колумбия. Когато Мис Филипини получи короната на „Мис Вселена", той се извини, като каза, че неправилно е прочел името, което е било в плика.

В конкурса Мис Вселена 2015 взеха участие 80 красавици от цял свят. На полуфинала се явиха 15 от тях, като отсяването продължаваше с помощта на журито и зрителите. Претендентките за короната дефилираха по бански костюми, във вечерни рокли и отговаряха на въпроси на водещия.

20-годишната Радостина Тодорова представи България на конкурса.