Маги иска мнение от британското дуо Yazoo за изпълнението на Александрина Макенджиева
Маги иска мнение от британското дуо Yazoo за изпълнението на Александрина Макенджиева / снимка: X Factor

Нощта на диското пристигна с много изненади и неочаквани превъплъщения.

Кристиан Костов откри концерта с песен на Бруно Марс, която показа нова страна от неговата артистичност.

„Много те харесвам, когато си раздвижен на тази сцена. Вече знаем колко си добър в баладите и искаме да слушаме парчета като това”, сподели Маги, който изрази желанието на журито да вижда Кристиан по-често с динамични изпълнения на сцената.

Стивън Ачикор предизвика усмивки сред публиката, връщайки я успешно в 90-те с изпълнение на Just another day. „Не мога да скрия, че си един от любимците ми. Въпреки вокалните неточности, изпълнението ти беше чудесно“ сподели Криско.

Атрактивно представяне на I will survive в комбинация с поп танц на Funky Monkeys поднесе Дарина. Въпреки коментара на журито, че диско музиката не е най-добри стил за варненската дива, Дарина отбеляза, че истински се е забавлявала по време на своето представяне.

Александрина Макенджиева отново спечели съдийската четворка с парчето Don’t go, получавайки и одобрението на своя ментор. „Беше убийствена тази вечер! Обещавам ти да изпратя това, което изпя, на Алисън от Yazoo и ще видим какво ще каже тя”, обеща Маги.

Тончо, Тео, Вальо и Светльо направиха достоен финал на вечерта с хореография на култовото парче YMCA, активизирайки не само танцовите си умения, но и всички финалисти, които се включиха в партито на сцената на X Factor.