Къци Вапцаров завинаги напусна Къщата на Big Brother по волята на зрителския вот. Единствено Ваня Червенкова придружи тв водещият до изхода на Къщата.

Къци спаси от елиминации през следващата седмица Евгени Минчев. Така той е стана сигурен финалист в Big Brother All Stars 2015.

След последните номинации напрежението в Къщата е огромно. Основният враг на Минчев и Червенкова е журналистката Соня. Евгени смята, че поведението на Колтуклиева се дължи на болест, а Червенкова е убедена, че става въпрос за лошотия. „Високи заявки, нисък резултат", обобщи Лорда. „Много ниска летва е да се занимавам с онзи плужек", категорична е Ваня.

Другият врат на Евгени е плейбоят Борислав. Според бизнесдамата той е „птичи мозък със страгетия", а Лорда мисли, че Боби иска да го използва като трамплин и заради това е извадил на показ такива интимни подробности, които ПР-ът нарича „лъжа".

Тандемът направи пълен разбор и на поведението на Джаферович в Къщата. Ваня е категорична, че той не е истински вътре, а прави всичко, подчинено на идеята да победи във формата. Червенкова смята, че дори и бунта му срещу Минчев не е бил искрен, а е бил част от неговата стратегия.

Соня Колтуклиева се превърна в персона нон грата в Къщата, с един-единствен поддръжник в лицето на Борислав. Журналистката се опита да привлече отново в лагера си Ваня Джаферович, като проведе с него разговор на четири очи. Евгени не одобри поведението му, като го нарече „лицемерие и подлизурство".

Малко по-късно журналистката се опита да се помири с Червенкова, но усилията й срещнаха силен отпор. „Ние сме двете майки на Къщата и не искам другите да страдат заради нас", аргументира се Соня. „Не желая нито да се сдобрявам с теб, нито да се карам. Не желая да говоря с теб", категорична беше бизнесдамата, наричайки Соня „изключително лицемерна".

Евгени и Къци станаха неразделният тандем в Къщата. Където е Лорда, там неизменно е и ТВ водещият. Джаферович и Борислав намират, че Вапцаров е „най-хитрата лисица", защото никога не взема нито позиция, нито страна.

По време на станалата традиционна „Поща на номинираните" заплашените от елиминация Борислав, Къци Вапцаров, Ваня Червенкова и Евгени Минчев отговориха на въпросите на своите Съквартиранти. Къщата напусна Къци, но пък той спаси Лорда.

В края на лайфа тази вечер нов Съквартирант влезе в Къщата - това е бившият любим на Деси Слава - Зарко. Певицата не спря да разказва за него на Съквартирантите си, с което показа, че чувствата й към ММА боеца все още не са изстинали. Певицата изпадна в силен шок и остана безмълвна, когато го видя в Къщата.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.