Саймън Кауъл плаща по 100 лири за всяка запалена цигара в X Factor
Саймън Кауъл плаща по 100 лири за всяка запалена цигара в X Factor / Guliver/Getty Images

Саймън Кауъл плаща висока цена за страстта си към тютюнопушенето - по 100 лири глоба за всяка запалена цигара по време на снимките за шоуто X Factor, съобщи Контактмюзик.

56-годишният Кауъл изумява всички с нежеланието си да се лиши от любимите си фасове и с готовност плаща солидната глоба, за да пуши, докато текат снимките за риалити формата. Британското издание на X Factor, на което Саймън Кауъл е продуцент и съдия, се снима в студиа "Фаунтин" в Уембли, Северозападен Лондон. Пушенето на територията, класифицирана като работно пространство, се наказва с глоба от 100 лири.

Саймън Кауел направил 65 предложения за брак

"Саймън не крие, че пуши, за да се освободи от напрежението покрай работата му като продуцент и съдия в шоуто. Вместо да изчака края на снимките и да излезе навън като всички останали, той използва времето за рекламни паузи, за да запали цигара. Тъй като паузите са кратки, той никога не успява да излезе на открито, пуши вътре и плаща глобата. Говорим за хиляди лири за времето на снимките", разкрива вътрешен източник.

Наскоро Саймън Кауъл сподели, че преди е пушил до 40 цигари на ден. След раждането на сина си Ерик преди 21 месеца продуцентът е ограничил бройката. Въпреки това Кауъл не е сигурен, че ще може да се пребори с вредния порок. "Когато Ерик порасне, ако поиска от мен да спра цигарите, не знам какво ще правя. Избягвам да пуша около него, но от сега се замислям за след няколко години. Цигарите са най-лошият ми порок", заяви Кауъл.

Източник: БТА