Черно море гостува на Локо Пд
Черно море гостува на Локо Пд / източник: Ивайло Борисов, Lap.bg

Локомотив Пд посреща Черно море на „Лаута“ в среща от 17-ия кръг на А група. Двубоя ще можете да проследите минута по минута в Gong.bg, както и на живо по Diema sport, Дарик радио и на платформата Gong Play. Мачът е с начален час 14.00.

Локомотив определено подобри представянето си напоследък и сега ще търси четвърта победа в последните си шест двубоя срещу неубедителния Черно море. Пловдивчани изглеждат все по-уверени в своите възможности, а и на своя стадион са с 6 триумфа от 8 домакинства през кампанията, което го прави най-силният домакин в елита.

В същото време варненци са крайно колебливи, но ще се опитат да вземат нещо, което обаче със сигурност няма да бъде лесно.

Старши треньорът Христо Колев направи 4 промени в разширения си състав. От групата отпаднаха невъзстановените от контузии Емил Гъргоров и Димо Бакалов, наказаният Пламен Крумов, както и Димитър Велковски. На тяхно място бяха включени Георги Вълчев, Лоик Дюфо, Бирсент Карагарен и Йоан Ласиман.

В състава на Черно море след дълго отсъствие се завръща Марк Клок, както и юношата Мартин Костадинов. От групата отпадат наказаният Мамуту Кулибали и невъзстановеният Марчин Бургхардт, както и Вилиан Бижев, Хуан Вареа, Илиян Неделчев и вратаря Илия Николов.

Срещата е поверена на най-опитния ни рефер Станислав Тодоров. Негови помощници са Станимир Илков и Румен Иванов, а четвърти съдия е Стефан Димитров.

В другия мач за деня Ботев Пд гостува на Литекс в Ловеч от 16.30 часа.