Съквартирантите се обръщат срещу мачото, заради думите по адрес на Евгени

В този сезон на Big Brother All Stars отношенията между Съквартирантите са повече от динамични. Само едни номинации, които те имаха правото да гледат, разместиха до такава степен пластовете в Къщата, че от общ враг, Евгени се превърна в човека, който всички подкрепят, а Борислав зае мястото на негативния герой.

Деси Слава прикова мъжките погледи

Тази вечер ще видим негативното отношение на почти всички риалити звезди към мачото Боби. Повечето от тях са убедени, че нещата, които е споделил на Джаферович за Евгени са повече от непристойни и поставят под въпрос собственото му достойнство. Докато Лорд Минчев отказва да разговаря с него, Ваня Червенкова ще го нападне с целия си арсенал от силни аргументи. Дори единствените поддръжници на Борислав - Соня и Джаферович, ще поговорят с него и ще го посъветват да се извини на Минчев. Евгени ще настоява да чуе извинението и дори ще заплаши Боби, че в противен случай ще разкаже цялата истина за отношенията им. Дали Борислав ще пребори егото си и ще се признае ли за виновен, ще разберем тази вечер в 20 часа по Нова.

Евгени Минчев се превърна в кралицата майка в Къщата

Другата битка в Къщата - тази между Соня и Ваня Червенкова също ще се задълбочи. Огнената Ваня е дълбоко наранена от думите, които чу по свой адрес от устата на Соня. Сървайвърът Джаферович също ще потърси извинение от журналистката, а тя ще се опита да обоснове номинациите си като стратегически, заради основния ѝ конкурент според нея - Ваня.

В дейли епизода тази вечер ще видим и финала на мисия „Мравуняк". Мравките ще трябва да съберат разделно боклукът, който туристите са оставили в двора. За целта на главите им са инсталирани специални кофи, а само тяхната бързина и ловкост ще могат да им донесат охолен живот през следващата седмица или да ги обрекат за пореден път на глад.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.