Три от четирите деца на британка са родени на една и съща дата
Три от четирите деца на британка са родени на една и съща дата / ThinkStock/Getty Images

В дома на Кейти Арнет от Дийл, Великобритания, няма извинение за забравен рожден ден - три от четирите й деца са родени на една и съща дата, пише в. "Дейли експрес".

Рожденият "хеттрик" е изпълнен с появата на бял свят на малкия Александър на 16 ноември. На същата дата са родени и две от трите му каки - 8-годишната Айрис и 2-годишната Ида. Четвъртото дете на 32-годишната Кейти Арнет, която наскоро се е разделила с партньора си, е 4-годишната Алиса, родена на 22 март.

Близначки родиха в един ден първородните си дъщери

Г-жа Арнет разказва, че и трите й деца, появили се на бял свят на 16 ноември, са очаквани на други дати. Александър е трябвало да се роди на 6 ноември, Айрис - на 17 ноември, а Ида - на 7 ноември.

През 2008 г. друго семейство постига същия "хеттрик" при вероятност от 133 000 към едно да се случи подобно нещо. Това, което прави случаят на Кейти Арнет още по-рядък, за разлика от другата фамилия е, че и трите й родени на 16 ноември деца са се появили по естествен начин.

Полицай изроди бебе, след като спря кола за превишена скорост (ВИДЕО)

Многодетната майка разказва, че хората не престават да се дивят на "постижението" й. Кейти Арнет планира всяка година да организира по едно голямо парти за общия рожден ден на трите си деца, родени на една и съща дата.

Източник: БТА