Камен Константинов: Ще подкрепяме волейболистите и в добро, и в лошо
Камен Константинов: Ще подкрепяме волейболистите и в добро, и в лошо / Дарик Добрич
Камен Константинов: Ще подкрепяме волейболистите и в добро, и в лошо
82926
Камен Константинов: Ще подкрепяме волейболистите и в добро, и в лошо
  • Камен Константинов: Ще подкрепяме волейболистите и в добро, и в лошо

Фен клуб „Добруджа 07” организира пътуване до Бургас за гостуването на добричките волейболисти на Нефтохимик на 11 декември, съобщи пред Дарик председателят на УС на клуба Камен Константинов. Допълнително ще се уточни часът на тръгване, а цената е 7 лв. за членовете на клуба и 12 лева за други желаещи да подкрепят отбора.

Фенклубът е основан от група ентусиасти и съмишленици в края на септември т.г. и в момента има около 40 членове, посочи Камен Константинов. Организацията има страница във фейсбук /Добруджа 07 ФЕН КЛУБ/, там феновете могат да разберат как да станат членове, как да закупят фенски артикули или да зададат въпрос.

„Нашата цел е да прекарваме добре, когато сме в залата, да подкрепяме любимите си волейболисти на домакинствата и гостуванията, да структурираме така изявата си, че играчите да са по-мотивирани, а ние да си подарим едно емоционално преживяване”, коментира Константинов. Той изказа благодарност на хората и фирмите, които ги подкрепят. Първият голям дарител на фен клуба е фирма „Изида”, която им е предоставила артикули за продажба на стойност 2500 лева.

Добричкият фен клуб е един отмалкото организирани такива в България. „Работим заедно със спортния клуб в името на волейбола в Добрич. От другите клубове сме по-различни с това, че при нас има единомислие и екипна работа. Искаме да работим само в полза на спорта, никой от нас не търси нищо извън това”, подчерта Камен Константинов.

Що се отнася до представянето на отбора до момента, председателят на фен клуба заяви: „Трябва да бъдем реалисти, клубът бе напуснат от няколко важни играчи. Този сезон се гради млад, перспективен отбор. Момчетата, които са по на 17-20 години, имат сериозен потенциал. Даваме си сметка, че трябва да се извърви труден път, ние затова сме фенклуб, за да ги подкрепяме и в добро, и в лошо. Искам да кажа на волейболистите, че ние ще им даваме винаги толерантност, търпение и добро отношение , от тях искаме само да се раздават докрай.”

Добруджа 07 в момента е на шесто място в Суперлигата. В шестия кръг волейболистите ни гостуват на Монтана на 27 ноември, след това посрещат ЦСКА на 5 декември, а на 11 декември ще играят с Нефтохимик в Бургас.

В прикачения файл чуйте още от Камен Константинов:

Камен Константинов: Ще подкрепяме волейболистите и в добро, и в лошо
netinfo