Мениджърът на най-добрия български тенисист Григор Димитров, Георги Стоименов, отхвърли твърденията, че родната звезда има връзка с певицата Никол Шерцингер.

„Сън“: Григор Димитров с нова половинка - Никол Шерцингер

В интервю за предаването „Здравей, България" по Нова телевизия Стоименов каза, че Григор и Никол Шерцингер се познават: „Прекарали са тук-там някакво време заедно, но Григор е прекарал време и с много други момчета и момичета по света, които са не по-малко популярни. Ако трябва да отговоря дали имат връзка, съм категоричен, че двамата нямат любовна връзка. Не съм чул такова нещо".

Григор срещу Монфис през ноември в „Арена Армеец“, Нова ще излъчва мача

На 28 ноември в зала „Арена Армеец" Гришо ще се изправи срещу Гаел Монфис. Преди да се качи на терена българският тенисист ще направи открит урок с най-добрите деца в България, разкриха организаторите. Между 20 и 40 деца са избрани за този урок, а критериите за това са класирането им в ранглистата по тенис в страната ни.

„Това събитие ще бъде уникално за България, тъй като мач от такова високо ниво никога не е игран у нас. Това ще бъде един 100-процентово конкурентен професионален мач", коментира в студиото на „Здравей, България" журналистът Асен Григоров.

Билетите за мача се продадоха за 10 дни. Освен тях в началото на седмицата са пуснати около 80 сребърни билети-покани за мача, а хората, които разполагат с тези покани, ще имат възможността да наблюдават двубоя от около 2 метра разстояние.

Източник: Novanews.bg