Скандалите в Къщата на Big Brother All Stars не стихват
Скандалите в Къщата на Big Brother All Stars не стихват / netinfo

Тази вечер Съквартирантите са се отдали на шеги и закачки. С напредването на вечерта и увеличавено на изпитите чаши обаче напрежението в Къщата се засилва.

Ваня Червенкова се опита да предотврати задаващия се скандал. „Не ти ли се спи вече”, но Евгени беше категоричен: „Не мога да заспя, преди да я нарека „боклук”, поглеждайки към Йоана. Минчев започна да нарежда всички - Йоко е неуспяла певица, Боби е неуспял сваляч... Борислав влезе в словесна разпра с Евгени, а темата - дали Евгени е успял ватман, или не е. „Боже, какви боклуци има в тази къща”, завърши вечерта Лорда.

След като Минчев легна да спи, Йоана изрази гласно възмущението си от поведението му. Певицата започна да търси съюзници в личната си война с ПР-а.

Първо тя опита да настрои срещу Евгени бившият футболист Джаферович. Певицата помоли спортиста да преразгледа отношението си към него и да му даде отпор, тъй като той прекалява с начина, по който се държи с него. „Скочиш ли му, аз съм веднага зад тебе”, увери го Йоко. Тя е твърдо убедена, че всички трябва да заемат една генерална позиция, защото един човек се подиграва с цялото общество, което в момента са те.

Деси Слава обаче сподели, че не й харесва да правят уговорки срещу Евгени. „Кой каквото почувства, това да направи утре”, заяви фолк певицата.

На следващата сутрин Евгени показа съвсем ново лице. Лорда беше много мил към всички и изненадващо дори предлагаше помощта си в домакинската работа. Това не остава незабелязано от Съквартирантите и те започнаха да се чудят дали Лорда има угризения заради поведението си, или пък е бил привикан от Големия Брат, за да му каже, че е прекалил. Ненавистта към Евгени дори сближи доскорошните врагове Джаферович и Борислав. Двамата разгледаха много детайлно странното поведение на ексцентричния ПР, отдавайки го на стратегия, а не на гузна съвест.

Въпреки че Евгени се промени коренно и цял един ден мина без нито една негова хаплива забележка, това не попречи на идващата криза. И макар че часове наред той беше „услужлив, приветлив и обичлив”, това не промени отношението на Съквартирантите към него. Джаферович открито заяви, че не харесва намеците на Лорда за неговата сексуалност, както и фриволното му поведение. „Знаеш ли колко са като теб за 50 лева? Не си пренасяй комплексите върху мен”, отвърна на удара ПР-ът.

„Кой друг е бил малтретиран от мен психически, за да се изясним”, хвърли томахавката Лорда. Един по един Съквартирантите заявиха, че са били обиждани от него. Така или иначе никой не беше удовлетворен от този разговор - Съквартирантите не получиха нито обяснение, нито извинение. Йоана не издържа на арогантното поведение на Минчев и избухна: „Ама ти раздаваш картите тук ли?! За кой се взе?! Прекаляваш”.

„Ти излизаш като кукувица от часовник и изкукуригваш 12 пъти”, не й остана длъжен Минчев.

Очевидно обиден от снощните нападки, на следващата сутрин Евгени остана в покоите си. Червенкова се опита да го приобщи към компанията, като му донесе кафе, специално направено за него. Заради накърнената си гордост обаче Лорда изля кафето в тоалетната и отиде да си направи ново. Съквартирантите започнаха да се чудят колко дълго ще трае обидата му. Червенкова и Боби са категорични, че няма да му мине скоро. Единственият довереник на Евгени беше Къци - двамата обсъдиха последните събития на четири очи в двора.

През първия ден Евгени изтегли привилегията първите две седмици той да изготвя бюджета за всички, като част от неговия ВИП-статут. Така той притежава пълният контрол върху списъка за пазаруване.

Малко по-рано Къци беше изготвил списък и сега всички се хванаха на бас - дали Лорда ще се съобрази с него, или ще напише продукти но негово усмотрение. Минчев изненада приятно всички, като написа всичко по списъка. Получи се обаче леко неразбирателство, тъй като Къци срещу всеки продукт е писал сумата, а Минчев е разбрал, че става въпрос за бройка.

Така Съквартирантите ще ядат през цялата седмица 20 яйца, 7 л прясно мляко, 2 опаковки извара, 3 пакетчета семки, 8 банана, 4 ябълки, 3 тикви, 5 картофа, 3 моркова… Така Съквартираните ще живеят с 48 лв. през цялата следваща седмица.

„Това меню трябва да влезе в историята”, категоричен е Лорда. Продуктите за следващата седмица пристигнаха и Съквартирантите не спряха да се дивят пред полупразния хладилник.

Време е за поредното превъплъщение на Лорда. Съквартирантите станаха свидетели на най-личната му изповед до този момент в българския ефир. Евгени  разказа на всички за трудните отношения с майка си, за истинския си баща, за това какъв родител би бил и как мисли, че накрая ще обвърже живота си с жена.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната  Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.