Луна разкри своите чувства, а Бойко Борисов мълчи. Затова Гъмов реши да поеме нещата в свои ръце - той прочете писмо, което уж е написано от Бойко Борисов. В него се казваше, че премиерът ще пристигне днес следобед, точно в 16:00 ч. Луна бе под стрес, тъй като не очакваше „премиерът да реагира толкова бързо".

Певицата трескаво започна да организира всичко по събитието. Тя помоли Big Brother да предостави един трикольор и точно в 16:00 ч. да пусне химна. Вместо аудио запис обаче, в уреченото време всички запяха химна в трепетно очакване.

В най-сюблимния момент, обаче Big Brother обяви, че премиерът няма да може да ги посети заради натоварената си програма. Големият Брат даде възможност на Гъмов да си признае лъжата, но той се измъкна ловко от ситуацията и така Луна не разбра, че е била обект на шега.

Време бе и за обявяване на крайните резултати от „Напудреният Орфей 2015".

Зрителите класираха на почетната трета позиция изпълнението на Кристина Димитрова с 29 666 гласа. На първо място с 30 705 гласа публиката остави Кичка Бодурова. Носителите на голямата награда на публиката бяха дует „Ритон" - те станаха безапелационни победители с впечатляващите 42 011 гласа.

Трите изпълнения събраха общо 102 382 лайка (при условието на Big Brother звездите да получат минимум 100 000 харесвания) и така мисията беше обявена за успешна.

Още преди разпределянето новия седмичен бюджет, обаче Кичка отново предяви претенции. Тя пак пожела 1 кг сьомга само за себе си, както и доставка от нейната любима марка вино. Някои от Съквартирантите реагираха светкавично и не одобриха поведението й.

Гъмов дори сподели пред Ерна и Моника, че за него певицата е „изключително зъл и прост човек".

Кичка от своя страна призна на Гъмов, че страшно го уважава и го боготвори като артист. Тя поиска извинение от актьора, който твърдеше, че тя е казала „вие, българите", а не „ние, българите". След дълъг и драматичен разговор, актьорът най-накрая поднесе своите извинения ако я е засегнал, но де факто не се отказа от думите си.

Гъмов пожела да говори с Big Brother. Той поиска разрешение да сподели с останалите информация от външния свят. Оказа се, че по време на представление в Кукления театър, заради което е напуснал за кратко Къщата, той се е видял с Преслава и Деян.

Гъмов получи разрешение от Big Brother и така зарадва звездите с поздравите, пратени от бившите им Съквартиранти.

Моника веднага видя в посещението на Преслава потвърждение, че поп-фолк сензацията харесва Гъмов. Самото поведение на актьора, пък наведе Ернестина на мисълта, че чувствата са взаимни, тъй като актьорът беше очевидно превъзбуден от посещението.

По време на седмичното чистене Джино направи забележка на Луна, че отново тя е единствената, която не се включва в работата. „Аз няма да чистя и съм го казала в самото начало", защити се певицата.

„Ти си пълен Мики Маус! Смешна си!", не й остана длъжен милионерският син. Така се заформи поредния скандал в Къщата, в който Луна и Джино си размениха много обиди и грубости.

От днес зрителите на Нова могат да покажат мнението си за всички Съквартиранти в Къщата. Всеки може да гласува в класацията на Big Brother за най-успял, най-голям интригант, най-скучен и т.н.

Гласуването е до сряда, точно в 22:00 ч. Своя глас може да дадете на http://vipbrother.novatv.bg/fourteen

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.