В епизодите тази седмица Дани посреща своята по-малка, щура сестра, а приятелството между Боби и Митко е заложено на карта

Изпитания за истинското приятелство, неочаквани гости и проблеми, както и нови любовни премеждия - това предстои за героите от „София - Ден и Нощ" тази седмица, от вторник до петък, 22.00 ч., по Нова.

В епизода във вторник, 13 октомври, Дани се превръща в истински герой за цялата квартира, след като защитава Рая от агресивния й приятел Сашо. С насинено око, той решава да си остане вкъщи и да се възползва от ролята на жертва, за да получи вниманието на Рая. Чаровната хореографка не спира да го глези, въпреки че разбира каква е неговата игра, но с удоволствие се включва в нея. Когато обаче близостта между двамата е на път да прерасне в нещо повече, Рая се разколебава и се отдръпва, което много наранява Дани. Любовни разочарования предстоят и за Поли. В бара тя става свидетел на флирта на Марио с красиво момиче. Поли е силно разочарована и мисли за раздяла, но надеждата й, че Марио може да се промени в името на любовта, става все по-силна.

Лошият късмет в любовта я преследва и на професионалното поприще - Поли се е срещнала със сериозни хора, които ще й помогнат в кариерата, като е платила всички разноски по записа на свое демо в звукозаписно студио. По най-болезнения начин Поли разбира, че е станала жертва на измама. Тайни от миналото нахлуват отново в живота на Сабина. Случайна среща с нейна приятелка от родния Златоград я връща към минали проблеми и страхове, от които тя иска да избяга завинаги.

В епизода на "София - Ден и Нощ" в сряда, 14 октомври, Поли, която уж е скъсала с Марио, решава все пак да му даде втори шанс, защото вярва в любовта му. Приятелките от квартирата са едновременно шокирани и ядосани на нейната наивност, и отказват да я подкрепят в любовните й несполуки. За тях барманът Марио е типичен женкар, който никога няма да се промени. Те се опитват да втълпят на Поли, че за този човек жените са бройки, с помощта на които просто ласкае и без това завишеното си самочувствие. Поли се чувства предадена от приятелите. Тя иска да слуша само сърцето си, а то я води единствено към Марио. Лошото момче от своя страна усеща нейната слабост и харесва да си играе с влюбената Поли. Той счита, че трябва да е верен единствено на себе си и не се спира пред нищо, за да постигне своите цели. Повече за Марио можете да видите тук.

Палава гостенка и изпитания за истинското приятелство  в София  Ден и Нощ
netinfo
За Боби също предстоят любовни дилеми с русото изкушение Лиляна. Боби все повече разбира, колко са огромни различията помежду им и решава да прекрати отношенията си със сексапилната блондинка. Това се оказва трудна задача с неизвестен резултат. Митко също търпи неуспехи на любовния фронт, опитвайки да си върне любимата Ирина, която изобщо не желае да чува за него. На помощ идва спасителят Коки, който е сигурен, че може да даде на приятеля си ценни идеи. Според Коко романтичните идеи ще разтопят сърцето на Ирина и ще помогнат на Митко да получи втори шанс. Идеите са обаче по-скоро комични и поставят Митко в нелепи ситуации.

В епизода в четвъртък, 15 октомври, приятелството между Боби и Митко е заложено на карта. Двамата работят заедно в автосервиза и Боби отдавна подозира Митко в нечисти сделки. Съмненията на Боби се засилват с всеки изминал ден. Той наблюдава приятеля си и тайно следи всяко негово действие в сервиза, където идват и си отиват съмнителни типове със странни поръчки. Напрежението между двамата ескалира, когато личните проблеми на Митко с жена му Ирина рефлектират негативно и върху неговата работа в сервиза. Митко е все по-отчаян, изтощен и немарлив, което допълнително вбесява Боби като негов работодател и хазяин. Слухът за евентуална връзка между Дани и Рая плъзва из цялата квартира. Твърдо решена да изчисти името си, Рая принуждава Дани да каже пред всички каква е истината. Цялата тази история обаче още повече разстройва Сабина. Заради несподелените си чувства към Дани тя обмисля да си тръгне от София.

В "София - Ден и Нощ" в петък, 16 октомври, в квартирата на гости изненадващо пристига Стела - по-малката сестра на Дани от Лом. Стела е дошла да гостува няколко дни при брат си, но истината е, че своенравната и непокорна малка сестричка търси начин да заживее в София. Красивата блондинка веднага привлича вниманието на всички и успява да се впише в компанията. Единствената, която е по-резервирана към нея, е Рая. Двете се познават от годините, когато Рая и Дани са били гаджета в Лом. От тогава Стела не храни особени симпатии към младата хореографка. Стела бяга от скуката на малкия град и мечтае за свобода, купони и приключения. Все неща, които очаква да открие в столицата. Дани много се радва да види сестра си, но от друга страна е нащрек, защото добре знае, че Стела е магнит за неприятности, а нейното провокативно и разкрепостено поведение винаги води до проблеми.

Палава гостенка и изпитания за истинското приятелство  в София  Ден и Нощ
netinfo
Дани никога няма да забрави тъмните сенки от миналото на сестра си, от които едва е успял да я измъкне навремето. Страховете на Дани за сестра му обаче се възраждат още първата вечер от гостуването на красавицата. Дали ревнивият брат прекалява с притесненията и обгрижването на Стела и как малката чаровница ще преобърне и пренареди отношенията в най-забавната квартира в центъра на София? Това ще разберем в епизода на "София - Ден и Нощ" в петък, на 16 октомври от 22:00 ч. по Нова телевизия.

Очаквайте „София - Ден и Нощ" - от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова!

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay.