Луна получи дългоочаквания отговор на предложението за брак
Луна получи дългоочаквания отговор на предложението за брак / снимка: Нова телевизия

В седмична мисия „Напудрен Орфей", отборите на Ритон, Кичка и Кристина показаха истински професионализъм и се представиха блестящо на голямата сцена.

Журито в състав: Луна, Люси и Ернестина, определи дует Ритон за победители, Кичка зае второто място, а Кристина остана трета.

Това обаче не е окончателното класиране и зрителите ще бъдат тези, които не само ще класират трите изпълнения, но и ще решат дали мисията е успешна или не, чрез интернет гласуване. Вижте всички изпълнения в мисията ТУК

Мисията и класирането на журито постави дълго задавани въпроси на дневен ред. Здравко и Катя попитаха Кичка за концерта ѝ в Сизър Палас в Лас Вегас, за който те се съмняват дълбоко, че се е състоял.

Кичка се обиди, заради тези твърдения, а последвалите реплики бяха неприятни и за двете страни на конфликта.

Луна най-после получи дългоочаквания отговор от премиера. В изповедалнята Бойко Борисов каза, че ще приеме предложението ѝ за брак, ако тя покаже повече умения в кухнята и спечели формата.

Това, което певицата не подозираше е, че гласът не беше на Бойко Борисов, а на неговия най-добър имитатор Ненчо Балабанов.

Останалите Съквартиранти бяха просветени в тази тайна, а Биг Брадър им възложи тайна мисия да поддържат надеждите на Луна и за нищо на света тя да не се осъмни, че е говорила с министър-председателя.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.