По време на номинациите в сряда, Луна използва камерите на Big Brother, за да отправи предложение за брак към премиера на България Бойко Борисов. Отговорът не закъсня и тази вечер ще видим каква изненада ще получи амбициозната певица.

Кичка и Катрин видяха конспирация в Къщата на VIP Brother

Мисия „Напудрен Орфей" 2015 е в разгара си. Трите групи участници в елитното издание се подготвят усилено за него и тази вечер ще видим плода от техния труд. На голямата сцена ще бъдат представени трите изпълнения. Строгото и справедливо жури ще класира и награди финалистите, но неговата дума няма да е последна.

Сурови наказания за звездите във VIP Brother

Луна получава отговор на предложението си за брак
netinfo
Истинските съдии ще бъдат зрителите на най-известното риалити. Те не само, че ще класират своя победител чрез лайкове, но и ще определят дали седмичната мисията на Съквартирантите е успешна, като само за ден успеят да генерират колкото е възможно по-голям брой харесвания. Дали звездните Съквартиранти ще разполагат с луксозен бюджет, или едва ще изкарат седмицата, зависи само и единствено от зрителите на Нова.

Съквартирантите отново въстанаха срещу капризите на Луна

Луна получава отговор на предложението си за брак
netinfo
Финалното класиране от „Напудрения Орфей" и засягането на професионални успехи за пореден път ще станат повод за скандал в Къщата. Здравко ще поиска Кичка да разкаже повече и да покаже доказателства за концерта си в Cesar Palace в Лас Вегас. Естрадната легенда ще се ядоса, че подлагат думите ѝ под съмнение и положението за пореден път ще излезе извън контрол.
Луна получава отговор на предложението си за брак
netinfo
Какви тежки реплики ще си разменят двамата и кой ще застане на страната на Кичка, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.