Последните стават първи, а Кичка пак е в центъра на VIP скандала
Последните стават първи, а Кичка пак е в центъра на VIP скандала / Нова тв

Снощи станахме свидетели на поредните елиминации във VIP Brother. След зрителско гласуване, Деян напусна завинаги Къщата. ММА боецът избра да спаси от следващите елиминации Катя и Здравко от „Ритон", които смята за най-добрия пример за стабилно българско семейство.

Деян Топалски напусна VIP Brother, спаси дует Ритон от следващите елиминации

Червеният отбор изгуби мисията „Войната за Къщата" и е време да плати цената за това. Съквартирантите ще бъдат изпратени във фабриката за консерви „Big Brother Impex", където ще бъдат подложени на тежък каторжнически труд. Само в най-великото шоу обаче победените могат да станат победители. Вместо да белят картофи и моркови от зори до здрач, Съквартирантите от червения отбор ще получат гала обяд, релаксиращи масажи и кино прожекция. Как ще реагират останалите, когато научат истината за тяхната мисия, ще разберем от дейли епизода тази вечер.

Катрин Вачева - новият враг в Къщата

Безспорно Кичка е сред най-експанзивните Съквартиранти в Къщата. Днес ще станем свидетели на поредния раздор, в центъра на който отново ще бъде естрадната певица. Словесен противник ще бъде нейният стар неприятел Иво Танев. Телевизионният водещ за пореден път ще покаже недоволството си от поведението на певицата. Бодурова няма да му остане длъжна и така ще са заформи поредния дуел между двамата. Как ще завърши той, ще стане ясно тази вечер от 20 часа, само по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.