Хилари редовно пердашела Бил Клинтън
Хилари редовно пердашела Бил Клинтън / снимка: Guliver/Getty Images

Хилари Клинтън най-редовно шамаросвала съпруга си Бил и го замеряла с разни предмети, когато била ядосана. Това твърди в новата си книга Роджър Стоун, политически консултант и писател. "Войната на Клинтънови срещу жените" излиза на 13 октомври. В нея авторът заявява, че Хилари пердашела Бил дори по времето, когато той бил президент на САЩ.

Тайните на Хилари Клинтън, които нямат нищо общо с политиката

"Хилари биеше Бил, хвърляше по него твърди предмети, налагаше го до кръв", пише Стоун, позовавайки се на сведения на шефа на спецслужбите в Белия дом, охранявали семейство Клинтън по време на престоя им в Белия дом в периода 1993-2001 година.

Книгата включва и други пикантни епизоди, като например кавгата между съпрузите Клинтън, породена от фикс-идеята на Хилари да поеме вицепрезидентския пост през 1993 г., или пък вечерта, в която докато тя е при болния си баща, Бил посреща в президентските си покои Барбара Стрейзанд, за която се говори, че му е била любовница.

Роджър Стоун в миналото е бил пиар на републикански политици, включително на настоящия кандидат-президент Доналд Тръмп. Известен е със скандалните си книги, като следващата ще се нарича "Джеб и престъпното семейство Буш". В нея се разкриват пикантни факти за клана Буш, трети член от който се е устремил към Белия дом.

Източник: БГНЕС