Разделение, интриги, конфликти и скандали в Къщата на Big Brother
Разделение, интриги, конфликти и скандали в Къщата на Big Brother / Нова телевизия

След три седмици, изпълнени с положителни и отрицателни емоции, равносметката в Къщата е: разделение, интриги, конфликти и скандали между лагерите. В днешния дейли епизод Big Brother ще сложи край на това със седмична мисия „Духовни практики".

Съквартирантите ще трябва да са смирени, обединени, да се въздържат от конфликти и нецензурни думи, а един към друг те ще трябва да се обръщат с „братко" и „сестро". Тъй като всяко братство има свой духовен гуру, това също няма да остане по-назад. Никита ще бъде човекът, който трябва да омиротворява Съквартирантите си, да разпредели ролите в Къщата и да им дава духовни напътствия.

За да тества вярата и решителността на Съквартирантите да не правят скандали помежду си, Големият брат ще им постави мисия „Телепатия". За да бъде успешна тя, Анита и Аделина трябва да определят от Изповедалнята кой от Съквартирантите е „най" в различни категории. Останалите обитатели на Къщата ще трябва да познаят кой от тях двете дами са посочили във всяка една от категориите. Бързата мисъл и обективната оценка ще бъдат от особено значение, защото в противен случай те ще получават не само грешен отговор, но и ток - метод, използван от древни времена за отрезвяване на мисълта. Колко пъти ще се разтресат участниците в Big Brother и ще наруши ли нечие наранено его мира в Къщата, предстои да разберем.

След номинациите очи в очи на живо снощи лагерите отново са в режим на война, но този път студена и тиха. Кой успя да нанесе най-тежката обида с избора си на съквартирант за изгонване и кой го прие най-лично, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

След контузия на рамото Пламен е поредният съквартирант, който прекрати участието си в Big Brother преждевременно. Докторите посъветваха Димитров и екипа на предаването да не рискуват травмата да се усложни и препоръчаха на чаровния барман пълна почивка.

Big Brother предизвиква феновете на предаването да разберат на кой от участниците приличат най-много, след като попълнят специална анкета на сайта.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.