Поредна звездна раздяла
Поредна звездна раздяла / Guliver/Getty Images

Канадската певица Аврил Лавин се раздели със съпруга си, фронтмена на групата "Никълбек" Чад Крюгер, след продължил две години брак, съобщи Контактмюзик.

30-годишната изпълнителката на хита "Sk8er Boi" и 40-годишният рокаджия се ожениха през юли 2013 г. след бурен романс. Още миналата година плъзнаха слухове, че бракът им е на път да се разпадне, припомня изданието.

Аврил Лавин лично е потвърдила вестта за раздялата си с Чад Крюгер в сайта Инстаграм. Певицата е публикувала снимка от сватбения им ден, придружена от надписа: "С натежали сърца Чад и аз искаме да съобщим за нашата раздяла. Не само чрез брака ни, но и чрез музиката, си създадохме много незабравими моменти. Все още сме и винаги ще бъдем най-добри приятели, дълбоко загрижени един за друг. Благодарим за подкрепата на семействата ни и на всички приятели и фенове".

Новината за раздялата идва броени дни, след като бившият съпруг на Аврил Лавин, Дерик Уибли от групата "Съм 41", сключи брак с годеницата си Ариана Купър. Лавин и Уибли бяха женени от 2006 до 2010 г.

Източник: БТА