Безплатни прегледи в МБАЛСвета Марина в Плевен
Безплатни прегледи в МБАЛСвета Марина в Плевен / dariknews.archive

Като част от профилактичната програма на МБАЛ „Света Марина"-Плевен, на 10 септември - четвъртък и 14 септември - понеделник, ръководството на болницата обявява Дни на „Отворените врати".

Прегледите са безплатни и ще се извършват от 8:30 до 19:00 часа в кабинетите по Урология, Обща Хирургия и Пластична, реконструктивна и естетична хирургия. необходимо е желаещите да се запишат предварително, което може да се направи на национален телефон 0700 20 006 и телефони: 064 81 81 и 064 805 666. От болницата осигуряват и безплатен превоз.

Не пропускайте възможността да бъдете прегледани от висококвалифицираните специалисти на МБАЛ „Света Марина-Плевен" и с уникалната високотехнологична диагностична апаратура на болницата.

Отделението по урология предлага съвременна диагностика и безкръвно лечение на заболявания на простата, бъбреци и всички органи на пикочно-половата система; безкръвно разбиване на камъни във всички отдели на пикочно - половата система.

Съвременна диагностика и безкръвно лечение на заболяванията на млечната жлеза, жлъчка, черен дроб, на стомашна и дебелочревна патология.
Отделението предлага безкръвно лечение на хемороиди и хернии, както и безкръвно разбиване на камъни в жлъчката.

Пластична, реконструктивана и естетична хирургия - пълен обем и с най- съвременни методики и апаратура.