Челен сблъсък в Big Brother: Богданов се изправя срещу Илиян
Челен сблъсък в Big Brother: Богданов се изправя срещу Илиян / Нова тв

Нетърпимостта между двата лагера ще премине всички граници

Лидерът на Къщата Цветелин и колоритният Братухчев напуснаха Big Brother снощи, след като събраха най-голям процент зрителско неодобрение.

Това беше като удар под пояса на Богданов. Докато той изпращаше Цецо, дори не подозираше, че само след минути ще има още по-сериозна причина да се притеснява - наранения приятел на Анита - Илиян.

Big Brother свърши за двама от съквартирантите

Челен сблъсък в Big Brother Богданов се изправя срещу Илиян
netinfo
След скандалния телефонен разговор, който Анита и приятелят ѝ проведоха, девойката изпадна в дълбока депресия и всячески молеше Big Brother да допусне любимия ѝ до Къщата, за да изяснят отношенията си. Големият брат за пореден път прояви великодушие и снощи Илиян прекрачи прага на най-известната Къща.

Това допълнително напрегна Богданов, който още не успял да осъзнае излизането на най-близкия си човек, вече трябваше да се изправи очи в очи с ревнивия Илиян. Какво ще се случи, когато един разгневен мъж застане пред този, който заплашва дългогодишната му връзка и защо Богданов ще поиска да напусне Къщата, ще разберем тази вечер в 20 часа по Нова.

Челен сблъсък в Big Brother Богданов се изправя срещу Илиян
netinfo
По време на тази мисия Пламен ще претърпи инцидента, заради който снощи беше освободен от елиминации. Развръзката от задачата отново ще даде повод на Цветелин да нападне Никита, а вербалната атака отново ще премине в силни думи и обидни епитети към татуираната красавица.

Актуални новини от предаването следете на сайта на предаването bigbrother.novatv.bg, на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.