Big Brother свърши за двама от съквартирантите
Big Brother свърши за двама от съквартирантите / netinfo

Двама от съквартирантите в Big Brother - Братухчев и Цветелин напуснаха Къщата след двойна елиминация снощи.

Ирена беше трета и успя да се спаси, а Никита беше спасена първа от зрителите. Петият номиниран беше Пламен, но след инцидент по време на мисия днес, той се контузи и беше закаран в болница.

Зрителите на живото предаване станаха свидетели на истински пламенни дискусии. Сестрата на Ирена скочи срещу Павел Чернев, за да брани честта на своята сестра, а водещият Ники Кънчев се принуди да изключи микрофоните им, след като те не откликнаха на многобройните му забележки и молби.

Приятелят на Анита - Илиян, прекрачи прага на най-известната Къща, за да разясни ситуацията със своята любима.

В живото предаване публиката видя и невероятната битка на характери между двамата лидери в къщата - Никита и Цветелин. Цветелин многократно прекрачи прага на добрия тон и нарече татуираната дама с множество неприятни епитети. Тя на свой ред запази спокойствие, а зрителите сами определиха победителя в този двубой.

Актуални новини от предаването следете на сайта на предаването bigbrother.novatv.bg, на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.