Късметлийско пени превърна таксиджия в милионер
Късметлийско пени превърна таксиджия в милионер / ThinkStock/Getty Images

Оглеждайте се за монети на улицата - може да ви споходи късметът на британски шофьор на такси, който благодарение на намерено на пътя пени вече е милионер, пише в. "Дейли стар".

Шон Лойд решил незабавно да провери късмета си, след като намерил пенито на улицата и си купил лотариен билет. С него шофьорът на такси спечелил завидната сума от 1,8 милиона лири.

Американец спечели милион благодарение на бисквитка

48-годишният британец е уверен, че късметът му е дошъл от намерената на улицата монета. Новоизлюпеният милионер незабавно се обадил на колегите си, като не пропуснал да се пошегува с тях, задавайки въпроса: "Можете ли да поемете смените ми...до края на живота ми?"

Без да се шегува обаче, Шон Лойд споделя, че иска да помогне на колегите си и че се надява късметлийското му пени да осигури благоденствие както на тях, така и на семейството и приятелите му.

Късметлия откри печеливш лотариен билет в кутия от бисквити

След като закупил с печалбата дома на мечтите си в Аштън, близо до Манчестър, и зарадвал всички членове на семейството си с "екскурзиите на живота им", Шон Лойд е построил "кладенче на желанията" в градината си.

"Откакто намерих пенито и спечелих от лотарията, държа монетата на сигурно място в портфейла си. Често натърквам с нея други билети или я давам назаем на приятели. И наистина, късметът, който носи пенито, не секва - след голямата печалба по-рано през годината ме споходиха много други по-малки", казва Лойд.

Източник: БТА