Петима номинирани за изгонване от Къщата на Big Brother
Петима номинирани за изгонване от Къщата на Big Brother / Нова тв

Петима Съквартиранти ще се борят за оставане в Къщата на Big Brother след снощните номинации. С най-голям негативен вот се сдобиха Пламен Димитров, Ирена, Братухчев, Цветелин и Никита.

Скандали, флирт, любов и интриги в Къщата на Big Brother

Ето как преминаха номминациите:

Никита предложи за изгонване Цветелин, заради агресивното му поведение и невъзможността му да се контролира. Вторият Съквартирант, който тя номинира, е Кирил, защото го смята за неискрен и носещ в себе си псевдогероизъм.

Кирил номинира Братухчев заради сумата, с която той откупи багажа си. Вторият Съквартирант, който предложи за изгонване, е Никита - преиграва, използва прекомерно думата „аз", не изслушва другите, говори зад гърба им.

Николина номинира Силвия - смята я за негативна и неуравновесена, за човек, който има проблем със самата себе си. Като втори Съквартирант тя посочи Никита, защото я смята за двулична и че преиграва.

Пламен номинира Богданов заради просташкото му поведение. Вторият посочен е Цветелин, заради обидите, които отправи към Пламен, и заради непристойното му поведение.

Ирена предложи за изгонване Богданов, защото не го смята за пример за подражание. Вторият Съквартирант е Цветелин по същите причини.

Катя посочи Ирена, тъй като я смята за изключително двулична и неискрена. Вторият Съквартирант е Никита - това е човекът в Къщата, чието поведение тя не разбира.

Богданов номинира Пламен, защото смята, че провокира Цветелин и е неискрен. Вторият Съквартирант, който той посочи за изгонване, е Ирена - смята, че прави конспирации срещу него, двулична е и преиграва.

Анита стратегически номинира двамата най-силни според нея Съквартиранти - Аделина и Кирил.

Първи любовни трепети в Big Brother

Междувременно Анита опита да се изясни с Богданов и Цветелин за думите им по време на Мисия Баня. Притеснена, че думите им ще повлияят на връзката й отвън, тя заяви, че за 50 000 лева не си струва да рискува връзката си. „Този мъж ми е животът. Той ме е отгледал от малка. Той ме е хранил. Той ме е изучил. Той ме е защитавал. Той е моето всичко".

Катя посъветва Богданов да не си променя държанието, да си остане такъв, какъвто е бил досега. Въпреки негативния вот, който получи, хората отвън ще го уважават повече, ако си остане същият до края на формата.

Цветелин призна, че харесва Катя. Според Богданов той има шансове с нея.

Кирил с тайна мисия „Бежанци" трябваше да накара Ади, Никита и Николина да напуснат позицията си в Зона Баня, да се приберат в Къщата и да нощуват там. При успех Кирил щеше извоюва куфарите на дамите и всичките им лични вещи. Жените обаче останаха непреклонни, като по този начин тайната мисия беше обявена за неуспешна.

Актуални новини от предаването следете на сайта на предаването bigbrother.novatv.bg, на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.