Най-шокиращите звездни раздели на лято 2015
Най-шокиращите звездни раздели на лято 2015 / Guliver/Getty Images

"Има ли нещо във водата?", питат се наблюдателите, след като се оказа, че лятото на 2015 г. е едно от най-горещите на звездни раздели, съобщи Ей Би Си.

СНИМКИ: Лято за раздели за девет звездни двойки

Мис Пиги и Кърмит

Шокираните почитатели на кукленото шоу "Мъпетите" още осмислят вестта, че след десетилетия заедно любимците на не едно поколение - пищната Мис Пиги и вежливият жабок Кърмит, слагат край на връзката си.

В съвместно изявление прочутите кукли потвърдиха, че вече не са обвързани романтично, но ще продължат да работят съвместно в телевизията и над други проекти.

"Хората се променят. Жабите и прасетата също. Бяхме заедно много дълго време", казва Кърмит.

"След внимателно обмисляне и купища разправии, Кърмит и моя милост взехме трудното решение да прекратим романтичната си връзка. Всеки от нас вече води отделен живот. Ще се срещаме с други хора, прасета, жаби и т.н.", пише Мис Пиги на страницата си във Facebook. Пищната кукла допълва, че това ще бъде единственият коментар по тази лична тема, освен ако не "получат подходяща оферта".

И докато фенове още "преглъщат" вестта за раздялата на любимците си, мнозина подозират, че това е просто добре обмислен пи ар преди предстоящото завръщане на "Мъпетите" на телевизионния екран през септември в шоу, което ще предложи различен поглед към отношенията между прочутите кукли.

15-те най-грозни развода в света на известните

Зейн Малик и Пери Едуардс

За разлика от почитателите на Мис Пиги и Кърмит, многобройните фенки на Зейн Малик със сигурност ще подскочат от радост при вестта, че бившият изпълнител от One Direction е сложил край на годежа си с 22-годишната певица Пери Едуардс. Според публикациите това се е случило преди две седмици и е съкрушило изпълнителката от момичешката група Little Mix. Любопитното в случая е, че само преди четири месеца, когато Малик оповести решението си да напусне One Direction, всички заподозряха, че той го прави заради годеницата си.

Гняв и сълзи сред тийнейджърите: Зейн Малик напусна One Direction

Най-недоволните сред феновете на популярната момчешка група дори сравниха Пери Едуардс с Йоко Оно - съпругата на Джон Ленън, която често е обвинявана за разпадането на легендарната ливърпулска четворка The Beatles.

Гуен Стефани и Гавин Росдейл

Ден преди да гръмне новината за разделите на Мис Пиги и Кърмит и Зейн Малик и Пери Едуардс, певицата от САЩ Гуен Стефани и британският китарист Гавин Росдейл оповестиха, че са подали молба за развод след продължил близо 13 години брак.

Гуен Стефани и Гавин Росдейл се развеждат след 13 години брак

Рийба Макинтайър и Нарвъл Блексток

Същевременно кънтри звездата Рийба Макинтайър и съпругът й Нарвъл Блексток, който е и неин мениджър, направиха съвместно изявление. В него се посочва, че те се разделят след 26-годишен брак, но ще продължат 35-годишните си професионални взаимоотношения.

Миранда Ламбърт и Блейк Шелтън

През юли други звезди на кънтри музиката - Миранда Ламбърт и Блейк Шелтън, шокираха феновете си с новината за раздяла след 4-годишен брак. Оказа се обаче, че за хората от обкръжението им вестта не е изненадваща. Неназовани източници разкриха, че от известно време Ламбърт и Шелтън "живеят отделни животи". Покрай новината за раздялата на две от най-популярните кънтри звезди незабавно плъзнаха слухове за изневери и от двете страни. На Миранда Ламбърт беше приписана афера с Крис Йънг, а на Блейк Шелтън - с любовница на име Кейди Гроувс.

Кортни Кардашиян и Скот Дисик

В началото на юли стана горещо и в клана Кардашиян - след появата на негови снимки със стилистката Клоуи Бартоли в Монте Карло, риалити звездата Кортни Кардашиян изпъди Скот Дисик - дългогодишния й партньор и баща на трите й деца.

Шарлийз Терон и Шон Пен

Горещото лято на звездните раздели започна с новината, че холивудските знаменитости Шарлийз Терон и Шон Пен са прекратили романтичните си отношения след година и половина заедно.

Приключи романсът между Шарлийз Терон и Шон Пен

Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Броени дни по-късно, слагайки край на продължилите с месеци спекулации около семейния им живот, холивудските звезди Бен Афлек и Дженифър Гарнър потвърдиха, че се развеждат.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат след 10 години брак

Джулия Робъртс и Дани Модър

Междувременно плъзна и мълвата за предстоящ скъп развод след 13-годишен брак между "Хубавата жена" Джулия Робъртс и съпруга й, оператора Дани Модър.

Джулия Робъртс се готви за скъп развод

Източник: БТА