Уил Смит публично опроверга слуховете за развод с Джейда
Уил Смит публично опроверга слуховете за развод с Джейда / Guliver/Getty Images

Актьорът Уил Смит предприе необичаен ход, публикувайки лично във Facebook публично опровержение на слуховете, че със съпругата му от 17 години Джейда Пинкет Смит са решили да се разведат, предаде Ройтерс.

Подобни таблоидни спекулации съпътстват брака на звездната двойка от години. В понеделник сайтът за новини от шоубизнеса Радар Онлайн съобщи, че Уил и Джейда Пинкет Смит са решили да се разделят и ще оповестят, че се развеждат към края на лятото.

46-годишният Уил Смит реагира на публикацията, като направи лично изявление на страницата си във Facebook. "При обичайни обстоятелства обикновено не отговарям на глупости. (Защото е заразно). Толкова много хора обаче ми изразиха съчувствието си, че осъзнах, че аз също мога да бъда неразумен. Така че, в интерес на досадно повтарящите се отново и отново глупости...Джейда и аз НЕ СЕ РАЗВЕЖДАМЕ!!!!!!!!!!!!!", пише актьорът в социалната мрежа.

Уил Смит допълва, че ако някога реши да се разведе, се "заклева", че ще го съобщи лично.

Уил Смит и 43-годишната актриса Джейда Пинкет Смит са женени от 1997 година. Звездното семейство има две деца - Джейдън Смит, на 17 години, който се изявява като актьор, и 14-годишната певица Уилоу Смит, припомня агенцията.

Източник: БТА