Нов спрей може да доведе до революция в секса
Нов спрей може да доведе до революция в секса / ThinkStock/Getty Images

Американска студентка направи изобретение, което може да доведе до революция в секса - презервативите ще се прилагат под формата на спрей, пише в."Дейли мирър".

Мишел Чу от Института Прат в Ню Йорк е кръстила новия продукт "Гърлплей". Иновационният презерватив се "произвежда" за две минути, като мъжът напръска члена си със специалния спрей. При това положение на производителите няма да им се налага да пускат на пазара различни размери презервативи. "Гърлплей" ще извайва предпазното средство по мярка за 120 секунди. След като се получи "отливката", може да се пристъпи към полов акт.

Най-удивителното е, че спреят може да се използва и от дамите, когато се впръска в половия им орган. И при тях "отливането" става за около две минути и след това може да се пристъпи към безопасен секс.

Презерватив под формата на дезодорант? Явно това ще бъде новият тренд, пише в. "Дейли мирър". В същото време изобретателката Чу работи над нови хитроумни проекти. Един от тях е сутиен, който се сваля с дистанционно.

Източник: БТА